Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Edzőtermek képes leírás - Erőemelés.tlap.hu
részletek »

Edzőtermek - Erőemelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eroemeles.tlap.hu » Edzőtermek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Kettlebell Budapest

Kettlebell Budapest

Ha szeretnél búcsút inteni a deréktáji panaszoknak, és acél keménységű törzsizmokat szeretnél, válaszd a kettlebellt! Hatékonysága az egyszerűségében, vagyis a formájában rejlik, mely lehetővé teszi továbbá a súly láb közötti lendítését, ezáltal robbanékony és ballisztikus gyakorlatokat is lehet végezni vele. Az edzéseken főleg a mozgást gyakoroljuk, és a rosszul beidegződött mozgásmintákat korrigáljuk, éppen ezért akár rehabilitációra, illetve jövőbeli sérülések megelőzésére is kiváló. A gyakorlatok megfelelő kiválasztása, kombinálása és helyes kivitelezése mellett erős, gyors, és működőképes izomzat fejleszthető.

Jump Fitness

Jump Fitness

Ha különleges edzésekre, profi felszereltségre, felkészült edzőkre és mindemellett megfizethető árakra vágysz, gyere a Jump Fitness-be edzeni! Alternatív edzőterem az Örs vezér téren! Az egészség, a boldogság, a harmónia mindannyiunk igénye. A 2005. júniusában nyílt Jump Fitness olyan helyszínt kíván biztosítani vendégei számára, ahol testi és lelki felfrissülésre, a jó fizikai erőnlét megszerzésére, szakképzett csapatra és örömteli mozgásra számíthatnak. A Jump Fitness Magyarország egyik legkorszerűbb fitness gépekkel felszerelt központja. A 600 nm2 alapterületű teremerőssége a fitness részleg, amelyben különleges, az amerikai hadsereg által is tesztelt Nautilus, NordicTrack és Freemotion géppark áll a vendégek rendelkezésére. A Nautilus gépeket testépítő-fitness szakemberek, valamint orvosok és mérnökök együttes munkával fejlesztették ki.

Sziget Fitness Center Szigetszentmiklós

Sziget Fitness Center Szigetszentmiklós

A családi vállalkozásban épült és üzemeltetett szigetszentmiklósi Sziget Fitness Centert 1998 januárjában nyitottuk meg. Az eredetileg 1200 m2-es sport centrum 2004 januárjában 300m2-rel bővült továbbá augusztusban megnyílt a szolgáltató központ új étterme, 120 fős rendezvényterme, 4 brunswick bowling pálya. Az épület felső szintjén található 300 m2-es légkondicionált termünk melyet ATLASZ erősítő gépekkel és JOHNSON, HI-POWER kardió berendezésekkel szereltünk fel. Szakképzett edző segíti vendégeinket edzéstervek összeállításában, a gyakorlatok helyes végrehajtásában és táplálkozási tanácsadásában. Igény szerint személyi edzés lehetősége biztosított.

Testépítés, Body building magazin hírek
Csajos rovat, nem csak csajoknak!
Csajos rovat, nem csak csajoknak! Miért kerül ez a csajrovatba? Nem, nem azért, mert ha elvileg olyan nagy ember is csinálta, mint Arnold, akkor abban még a csajok is megbízhatnak. Ha ész nélkül követnénk a régi nagyok módszereit, akkor nagyon furcsa dolgokat tolnánk le a torkunkon edzés után, és meglehetősen felelőtlen gyakorlatokat hajtanánk végre, a mai napig is. Volumen a végsőkig - a 10x10-es...
A 10 legjobb tömegnövelő gyakorlat
A 10 legjobb tömegnövelő gyakorlat Micsoda cím, hiszen a tömegelés az étkezésen múlik elsősorban –...
Az edzőterem 6 embertípusa, aki megérdemli a tiszteletet.
Az edzőterem 6 embertípusa, aki... A konditermek sajátos közösségének is megvannak a maga jellegzetes csoportjai....
Dallos Fitness Győr

Dallos Fitness Győr

A 20 éves fitness múlttal rendelkező Dallos Fitness rengeteg új fitness trendet és óratípust honosított meg a városban (pl. elsőként volt nálunk step aerobic, 3/4 step, pilates, kick power, hot iron), melyeken keresztül rengeteg ember ismerte meg a minőségi mozgás örömét. Régi weboldalunk a profilváltás után még elérhető, mely ide kattintva tekinthető meg.

Corpus Fitness Debrecen

Corpus Fitness Debrecen

Cégünk 1996. novemberében kezdte meg működését 180 m2-en 2 db szoláriummal, 1 db 6 férőhelyes szaunával, valamint 20 db kondigéppel. Az évek folyamán folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat illetve színvonalunkat. Jelenleg mintegy 1500 m2-en az alábbi szolgáltatások állnak a kedves vendégeink rendelkezésére: 3 fekvő és 2 álló szolárium, masszázs, különböző aerobik órák, Magyarország egyik legnagyobb kardió gépparkja (futópad, taposógép, kerékpár, elliptikus tréner) illetve a fitness teremben 70 db TechnoGym típusú edzőgép.

Megafitness Köki

Megafitness Köki

Fitness A közel 350 m2-es, légkondicionált fitness termünk modern gépparkkal rendelkezik.A legkorszerűbb, minden igényt kielégítő kardió és erősítő gépekkel formálhatja, erősítheti izomzatát. A személyre szabott edzésterv kialakításában szakképzett edzőink állnak vendégeink rendelkezésére. Légkondícionált,jól felszerelt aerobik termünkbe több mint 15 féle óratípussal várjuk a csoportos órák kedvelőit.

Euro Gym Újpest Edzőterem

Euro Gym Újpest Edzőterem

Akár a kemény, nehéz edzést kedveled,akár a könnyedebb kikapcsolódást keresed,nálunk megtalálod a helyedet! Az első pillanattól kezdve kedves kiszolgálással, professzionális gépekkel, segítőkész edzőkkel állunk rendelkezésedre, és mindent megteszünk azért, hogy a stresszes hétköznapokban felfrissülést nyújtsunk számodra. Csatlakozz klubunkhoz, ahol nemcsak a sport iránti szenvedélyedet elégítheted ki, hanem társasági életedet is. Bár hiányt szenvedünk a fogvicsorgató, izomszaggal kérkedő emberekben, helyette a sportban élvezetet találó és barátságos vendégkörrel büszkélkedünk. Fontos számunkra a családias hangulat és a közösségi élet.

Tuti menü